PERSserge@amanda-thewhoopies.be

Uit in Vlaanderen

Amanda & The Whoopies

Categorie: Podium
Volgens sommigen hebben ze entertainment zelf uitgevonden. Het is in ieder geval de karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid die vaak is gekopieerd, maar zelden tot nooit overtroffen. Sinds de geboorte van Amanda & The Whoopies zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in het Benelux-feestcircuit. Eigenlijk kent deze band louter hoogtepunten. Amanda & The Whoopies heeft haar reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Vlaanderen weet in korte tijd de zaal mee te laten genieten van eindeloze crooners, meezingers, ongeacht de nationaliteit van het publiek.

En wat ook prettig is: Amanda & The Whoopies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Vlaanderen. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor feestzalen en festivalorganisatoren is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd plezier is. Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een optreden van Amanda & The Whoopies is een belevenis.

Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte: “Amanda & The Whoopies, dat is geen band, het is een manier van leven.”

Bron: UiTinVlaanderen.be