WIE IS WIEserge@amanda-thewhoopies.be


1-346Woody

Pascal Vernimmen is eigenlijk graficus van opleiding met een grote liefde voor (Rock & Blues) muziek.

Aangezien hij zijn elektrische gitaren niet kan molesteren bij Amanda & The Whoopies, is er een hele nieuwe akoestische wereld voor hem opengegaan. Zeer snel werd duidelijk dat er een aantal baslijnen dienden toegevoegd te worden. Daarom stuurde zijn grote vriend Leo vanuit het verre US van A een Fender-basgitaar. Iedereen blij!1-229Willy

Ron De Rauw is een bezige bij.
Met zijn cabaretgroep ‘Ongehoord’ was Ron in 1984 laureaat op het Camerettenfestival in Delft. Hij schreef muziek voor en deed de muzikale coaching van “Terug Normaal” van Els de Schepper, speelde Wilfried in Familie en werkte als gastacteur mee in o.a. Rox, Mega Mindy, Wittekerke, Twee Straten Verder, De Man, Gilliams&DeBie, LouisLouise, …

Ondertussen had hij nog Little Ronny Peacock & the Belmundo’s (muzikale humor met Rembert De Smet en Peter Merckx), deed hij een solo-show (dadooRonron), trad hij solo op in The Venetian in Las Vegas en was (en is) hij coach van diverse artiesten in het humor/muziek-genre.

Hij is de ene helft van Jummoo, is regelmatig te horen en te zien in commercials, schrijft samen met zijn vrouw aan de theaterproductie “Als Heimer Komt” en trekt momenteel in Europa rond met Amanda & The Whoopies.
www.ronderauw.moonfruit.com1-250

Wally

Micha Vandendriesche is samen met Lieselot De Sadeleer de oprichter en bezieler van ’t Schoon Vertier. Met deze cabaretband proberen ze de fanfares die in de geschiedenis een rode draad waren bij “de gewone mens op de straat” een nieuw leven in te blazen.

Als muzikant speelt hij vooral drums en slagwerk. Piano gebruikt hij eerder voor het componeren van muziek. Bijvoorbeeld voor de nummers van ’t Schoon Vertier, maar eveneens voor theater, film en reclame.

Of hij nu muziek speelt, acteert of performt, energie en uitstraling draagt hij steeds hoog in het vaandel.1-307Amanda

Amaryllis Temmerman is een all-round artieste, die al heel wat watertjes doorzwommen heeft. Op haar 18de gaat ze een jaar rondtoeren met de internationale jongerenorganisatie Up with people. Ze zingt en danst in heel wat landen van Amerika en Europa.
Ze studeert pers- en communicatiebeheer in Gent, maar de podiumdroom laat haar niet los. Daarom volgt ze daarna toch nog les aan de musicalafdeling van het conservatorium in Brussel.
Presenteren en acteren zitten haar in het bloed: op RTV presenteerde ze het weekendprogramma Trendiez en in de serie Spoed en Familie kon je haar aan het werk zien als Femke Vincke en Greet Baele. Ook zingen zal ze altijd blijven doen. Ze heeft ondertussen al 4 soloalbums op haar naam staan.
www.amaryllistemmerman.be